Looking for a First-Class Business Plan Consultant?

موسسه Nordic Study نماینده رسمی دانشگاه یونشپیگ

موسسه Nordic Study با داشت سالها تجربه در اخذ پذیرش تحصیلی و ویزا برای متقاضیان کرد زبان و عرب در نظر دارد خدمات خود را به فارسی زبانان گرامی نیز ارائه دهد.

این موسسه نماینده رسمی دانشگاه یونشپیگ می باشد و با ارائه مشاوره به شما عزیزان یاریگر شما در اخذ پذیرش تحصیلی از این دانشگاه می باشد. همچنین با ارائه مشاوره رایگان به شما متقاضی گرامی راهنمای شما خواهد بود.

دانشگاه یونشوپینگ سوئد در شهر یونشوپینگ با جمعیتی بالغ بر 130000 نفر، شهری زیبا با محیط های تفریحی، کافه، رستوران ها، کنسرت ها و مناظر آبی پر زرق و برق بوده و دانشگاه یونشوپینگ یکی از معتبرترین و بین ­المللی ­ترین دانشگاه­های سوئد محسوب می­شود. اساتیدِ متعهد و دوره ­های تحصیلی که تحقیقات را به صنایع پیوند می­دهند، فرصت­های زیاد عملی­سازی آموخته­ ها، دانشجویان را از تمام نقاط دنیا برای تحصیل در دانشگاه یونشوپینگ سوئد جذب می­کند. دانشگاه یونشوپینگ سوئد بیش از 300 دانشگاه شریک (همکار) در سراسر دنیا دارد و برای دانشجویان جهت تحصیل در خارج از کشور سوئد فرصت های بیشماری فراهم می‌­آورد. پردیس دانشگاه در مرکز شهر واقع شده بطوریکه می­توان پیاده به تمام تسهیلات (اماکن رفاهی) دسترسی داشت. فاصله این شهر تا گوتنبرگ، دومین شهر بزرگ سوئد، حدود یک ساعت و نیم با قطار و فاصله زمانی آن با شهر استکهلم پایتخت سوئد حدود 2.5 ساعت می باشد.

اقامت تحصیلی سوئد

ویزای سوئد از نوع ویزای شینگن می‌باشد و به صورت کارت اقامت صادر می‌گردد. در کشور سوئد امکان پذیرفتن همراه (همسر و فرزندان) نیز در صورت داشتن شرایط آن امکان پذیر می‌باشد. ویزای تحصیلی سوئد (ویزای دانشجویی سوئد) انواع مختلفی دارد که به آن ها اشاره خواهیم کرد؛ نوع اول آن دوره‌های کوتاه مدت (کورسها) می‌باشد. برای مثال دورهٔ کوتاه مدت زبان که شامل سه دورهٔ ۳ ماهه، ۶ ماهه و یکساله است که هزینه‌های متفاوتی نیز دارد. پس از اتمام دورهٔ کوتاه مدت، این ویزا باطل می‌شود مگر آن که فرد مورد نظر در دوره‌های لیسانس، فوق لیسانس و یا دکتری پذیرفته شود و یا بتواند اقامت کار بگیرد. نوع دوم ویزای تحصیلی سوئد دوره‌های لیسانس، فوق لیسانس و یا دکتری می‌باشد که بسته به دانشگاه‌های مختلف کشور سوئد شرایط متفاوتی خواهد داشت. در اکثر موارد برای دورهٔ لیسانس ۴ سال و دورهٔ فوق لیسانس ۲ سال فرصت تحصیل داده می‌شود و یک ترم نیز پس از پایان تحصیل فرصت پیدا کردن کار و اقدام برای اقامت کاری داده خواهد شد.

یکی از راه های دریافت اقامت سوئد، پیدا کردن شغل و دریافت اقامت کاری در سوئد می باشد.

اجازه کار قبل از ورود متقاضی به سوئد باید صادر شده باشد مگر اینکه شما در سوئد دانشجو باشید. اجازه کار برای افرادی که شغلی به آنها پیشنهاد نشده باشد صادر نمی شود.شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا که مایل به کار د ر سوئد هستند ، نیاز به اجازه کار دارند .

اجازه کار شما تنها در حرفه مشخص شده و کارفرمای نام برده شده در تقاضانامه اولیه معتبر میباشد و همچنین مدت زمان اعتبار اجازه کار در رأی نهایی اداره مهاجرت سوئد درج شده است. اگر شما شغل خود و یا کارفرمای خود را تغییر بدهید ، مؤظف به اقدام مجدد در جهت گرفتن اجازه کار هستید. اطلاعات بیشتر در این زمینه را در مقاله تغییر شغل بخوانید.

در بیشتر مواقع اجازه کار با توجه مدت زمان استخدام تنظیم میشود و البته مطابق با مدت اعتباری که گذرنامه متقاضی دارد تعیین میشود. در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کمتر از مدت زمان استخدام باشد ،اعتبار اجازه کار بر طبق اعتبار گذرنامه شما تنظیم میگردد.اجازه کار برای حداکثر ۲ سال اعطا میشود و در صورتی که تصمیم گیری برای اداره مهاجرت در مورد مدت زمانی که شما استخدام هستید مشکل باشد ، گرفتن اجازه کار به مدت زمان کمتری نیز امکان پذیر میباشد. اگر خانواده شما به صورت همراه نیز قصد زندگی در سوئد را داشته باشند ، میتوانند در مدت زمان قید شده در رأی نهایی ، اقامت موقت این کشور را بگیرند.

در صورتی که شما قصد ادامه فعالیت کاری در سوئد پس از اتمام اعتبار اجازه کار اولیه خود را دارید ، میتوانید درخواست تمدید اجازه کار را به اداره مهاجرت تسلیم نمایید. درخواست تمدید اجازه کار را حتماً قبل از اتمام اعتبار اجازه کار فعلی خود تحویل اداره مهاجرت بدهید. زمانی که شما به مدت ۴۸ ماه (۴سال) در سوئد شاغل بوده باشید ، میتوانید اقامت دائم سوئد را برای همیشه بگیرید

اخذ اقامت برای پزشکان

مرجع رسیدگی کننده برای اخذ مجوز کار در امور پزشکی (پزشکی و سایر رشته های وابسته) مرکزی است دولتی که socialstyrelsen نامیده می شود. این مرکز با بررسی مدارک تحصیلی پزشکان روند اخذ مجوز کار در سیستم درمان در کشور سوئد (يا همان نظام پزشکی) را نظارت و تصمیم گیری می کند.

مرکز socialstyrelsen پس از بررسی مدارک و در صورت قبول درخواست، اغلب یکی از دو مسیر را برای اخذ مجوز کار پیشنهاد می کند.

مسیر اول شامل ارائه مدرک قبولی در امتحانی با نام Tulen ، سپس گذراندن 18 ماه دوره AT در بیمارستان است. پس از طی دوره ذکر شده متقاضی مجوز کار یا همان نظام پزشکی سوئد را اخذ خواهد نمود.

مسیر دوم عبارت است از گذراندن دوره آموزشی- امتحانی به مدت 6 ماه در مرکز بهداشتی درمانی یا بیمارستان است. پس از طی این مدت و بر اساس گواهی که فرد مسئول در بیمارستان یا مرکز بهداشتی درمانی در خصوص توانایی و دانش پزشک متقاضی ارائه می کند، تصمیم گیری در خصوص لزوم انجام امتحان تولن، دوره های تکمیلی و … گرفته شده و در صورت تایید، مجوز کار صادر می گردد.

اغلب مسیر اول برای پزشکان عمومی با سابقه کاری کم توصیه می شود و مسیر دوم برای پزشکان عمومی با سابقه کار طولانی یا متخصصین پیشنهاد می گردد.

ارائه گواهی سطح زبان سوئدی در سطحی که مرکز رسیدگی کننده درخواست می نماید پیش نیاز شروع هر یک از دو مسیر است. مسلما اقدام درمانی مستلزم توانایی ارتباطی فرد درمانگر و تونایی او در گفتگو به زبان سوئدی است.

پرستاری در سوئد

آیا شما علاقه مند به کار در سیستم بهداشتی درمانی سازمان یافته با تجهیزات مدرن و شرایط کاری خوب که می توانید به صورت حرفه ای پیشرفت کنید نمی باشید؟اگر علاقمندید، برای شروع فرآیند درخواست ویزای کار در سوئد با ما تماس بگیرید. در حال حاضر، فرصت های شغلی برای پرستاران با تجربه در روانپزشکی، طب اطفال، طب پیری، رادیوگرافی و پزشکی داخلی وجود دارد.

موسسه Nordic Study با فراهم کردن شرایط لازم برای شما از جمله ثبت نام در دوره های زبان سوئدی، کاریابی، مشاوره واخذ مجوزهای لازم ، مشاوره و اقدام برای اخذ اقامت کاری یاریگر شما می باشد.

Nordic Studyاقامت تحصیلی سوئد، اقامت کاری سوئد، اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری، اخذ اقامت برای پزشکان و پرستاران

چرا کشور سوئد؟

سوئد کشوری اروپایی با استاندارد‌های بالای سطح امنیت اجتماعی و اقتصادی است. دانشگاه‌های سوئد دارای رده‌های بالایی در رتبه بندی دانشگاه‌های معتبر جهان میباشند و میتوانند سکویی مطمئن جهت ترقی‌ دانشجویان به مقاطع بالاتر و افزایش مزایای تحصیلی‌ باشند.

هزینهٔ تحصیل در سوئد به نسبت سایر دانشگاه‌های اروپای قابل قبول بوده و هزینهٔ زندگی‌ در این کشور به مراتب پایین تر از کشور‌های مشابه می‌باشد. دانشجویان با زندگی‌ و تحصیل در سوئد از کلیه مزایای شهروندی برخوردار بوده و نیز اکثر دانشگاه‌های سوئد مورد تأیید وزارت علوم تحقیقات و فناوری می‌باشد که این امر میتواند به دانشجویان در خصوص موقعیت‌های شغلی‌ آتی در ایران و ادامهٔ تحصیل کمک شایان توجهی‌ بنماید.

این کشور از لحاظ سیاسی بسیار با ثبات بوده و سیاست این کشور اجتناب از هر گونه حاشیه، جنگ و درگیریست، کما اینکه با رجوع تاریخی‌ می‌توان دریافت که بی‌ طرفی‌ سوئد در جنگ‌های جهانی‌ چگونه ثبات سیاسی این کشور را تأیید می‌کند. از لحاظ اقتصادی نیز سوئد در بحران اخیر اقتصادی جهانی‌ کمترین ضریب بیکاری را داشته و به دلیل وجود سیستم دریافت مالیات دقیق و بالا مشکلی‌ از لحاظ اقتصادی ندارد.

کلیه دانشجویانی که تحصیل بالای ۱ سال را در سوئد سپری کنند، دارای کد ملی‌ ۱۰ رقمی‌ سوئدی میشوند که با این کد از کلیه خدمات درمانی به صورت رایگان با شرایط برابر با شهروندان سوئدی خواهند داشت.

دانشجویانی که از خارج از اتحادیه اروپا برای تحصیل سوئد را انتخاب میکنند دارای اجازهٔ کار قانونی‌ به میزان ۲۰ ساعت در هفته میباشند. همچنین دانشجویان در صورت پیدا کردن کار دائمی پس از فارغ‌التحصیل و یا در حین تحصیل میتوانند با ارائه درخواست به ادارهٔ مهاجرت سوئد ویزای تحصیلی‌ را به ویزای کاری تبدیل نمایند. در این حالت دانشجویان پس از ۴ سال کار کردن و با شرط حفظ موقعیت شغلی‌ میتوانند جهت دریافت اقامت دائم سوئد اقدام نمایند.

دانشجویان در صورت موافقت ادارهٔ مهاجرت با ویزای ایشان اقامت موقت سوئد را دریافت میکنند که این اقامت بدون محدودیت در ورود و خروج است و از نظر سایر کشورهای عضو پیمان شنگن به عنوان مقیم سوئد محسوب میشوند و با در دست داشتن این اقامت موقت دانشجویان میتوانند به راحتی‌ و با کمترین هزینه به سایر کشور‌های عضو شنگن سفر کنند.